Comunicat de presă – Debut revizie tehnică

COMUNICAT DE PRESĂ

Tîrgu Mureș la

13 august 2014

 

Azomureș Tîrgu Mureș, cel mai important producător de îngrășăminte pentru agricultură din România, anunță startul reviziei tehnice generale. 

 

În perioada 18 august – 12 septembrie 2014 activitatea de producție a îngrășămintelor pentru agricultură de pe platforma Azomureș Tîrgu Mureș va fi sistată în vederea realizării unor lucrări de reparații și modernizări ale instalațiilor: de natură mecanică, edilitare, de curățare și reparare a echipamentului tehnic din instalații. Pentru realizarea obiectivelor sunt implicați angajați din departamentele de mentenanță ale companiilor ce au puncte de lucru pe platforma Azomureș.

În paralel cu revizia tehnică generală se vor derula și investițiile de modernizare a secțiilor de producere Amoniac, Uree, Azotat de Amoniu și NPK a căror termen de finalizare este sfârșitul anului 2015.

Prin modernizările și reparațiile din timpul reviziei generale se urmărește eficientizarea activității pe platformă odată cu repornirea instalațiilor, la mijlocul lunii septembrie. Pentru revizia tehnică generală din 2014 a fost alocat un buget de 12 milioane de Euro. Strategia Azomureș prevede punerea în aplicare a unui plan de întreținere preventivă în vederea reducerii costurilor operaționale.

Pe perioada desfășurării reviziei generale utilizatorii produselor Azomureș vor putea găsi îngrășăminte pentru agricultură la distribuitorii autorizați din toată țara, unde există stocuri din fiecare sortiment comercializat.

 

                                               Biroul de presă Azomureș