Comunicat de presă – Campania “Să dăruim împreună de Crăciun”

22 Decembrie 2015

Compania Azomureș a finalizat zilele trecute una dintre cele mai importante campanii de responsabilitate socială derulată împreună cu angajații de pe platforma de producere a îngrășămintelor.

Campania “Să dăruim împreună de Crăciun”, aflată la a doua ediție, s-a desfășurat în perioada 19 noiembrie – 18 decembrie 2015 și a reușit prin sprijinul acordat de salariații companiei să aducă un zâmbet pe fețele celor care nu se pot bucura pe deplin de Sărbătoare Nașterii Domnului, din cauza condițiilor financiare precare sau a unei situații dificile în familiile din care fac parte.

Concret, fiecare angajat Azomureș a putut dona o sumă aleatorie, iar patronatul companiei a dublat la sfârșitul campaniei suma colectată. Astfel s-a reușit strângerea unei sume importante de bani din care s-au achiziționat bunuri de folosință îndelungată (aparate electrocasnice mari – frigidere, aragaz profesional, mașină de curățat cartofi, laptop-uri) și alimente, pentru următorii beneficiari:

• Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă nr. 1 din Tîrgu Mureș (227 copii)
  • familii ai căror membri sunt salariați Azomureș
  • 6 familii din Tîrgu Mureș cu o situație financiară precară
  • 5 elevi din județul Mureș cu rezultate foarte bune la învățătură
  • Serviciul Intervenție în Regim de Urgență (abuz, neglijare, trafic, migrare, telefonul copilului
  • 11 aparate de gătit pentru locatarii Blocului de Locuințe Sociale de pe strada Cugir, din cartierul Mureșeni.

Alături de angajații Azomureș, în această campanie s-au aflat și firmele care lucrează pe platforma de la Tîrgu Mureș, către care au fost externalizate o parte din activitățile de mentenanță.

Prin intermediul unor campanii de acest gen, Azomureș își reafirmă rolul pe care îl are în comunitatea locală și salută modul în care angajații companiei au ales să se implice pentru a-și ajuta semenii aflați în dificultate.