Comunicat de presă – Întâlnirea anuală de securitate și sănătate în muncă VINCI ENERGIES

COMUNICAT DE PRESĂ COMUN

VINCI Energies România, un important furnizor de servicii pentru industrie, infrastructură și terțiar, a organizat în cursul zilei de 18 noiembrie 2014, la Tîrgu Mureș, ÎNTÂLNIREA ANUALĂ DE SECURITATE ȘI SĂNĂTATE ÎN MUNCĂ.

Evenimentul aflat la a cincea ediție sub egida grupului VINCI Energies, a avut ca temă Safety Management – Next level și s-a adresat managerilor companiilor membre VINCI Energies în România: TIAB, SPOTING, STIZO Industrial Services și VINCI Facilities.

Întâlnirea s-a bucurat de participarea managementului AZOMUREȘ, client pentru care două dintre companiile VINCI Energies, TIAB și SPOTING, asigură servicii de mentenanță electrică și instrumentație.

Scopul întâlnirii a fost de a conștientiza importanța implicării managerilor în activitatea de securitate și sănătate în muncă și de a obține angajamentul acestora de a depune toate eforturile și de a asigura resursele necesare construirii unui mediu de muncă sigur și sănătos pentru toți colaboratorii.

“Securitatea și sănătatea tuturor colaboratorilor noștri reprezintă o preocupare cotidiană pentru noi, iar Întâlnirea anuală de Securitate și Sănătate în muncă este un eveniment major pentru atingerea obiectivului nostru comun “Zero Accidente”. Încercăm să avem în fiecare an o altă temă care să prezinte interes pentru participanți și care să ne permită să atingem excelența în acest domeniu.”, a declarat Liviu FLOREA, Director General VINCI Energies România.

“Sănătatea și securitatea în muncă ne preocupă permanent și acordăm o atenție deosebită acestui aspect. Angajații de pe platformă trebuie să ajungă teferi acasă după programul de lucru. Depinde de fiecare în parte să respecte condițiile de siguranță și de companie să asigure echipamentele necesare pentru ca să evităm producerea unor accidente”, a declarat Mihai ANIȚEI, Director General Azomureș.

Despre VINCI Energies:

Activând în aproximativ 50 de țări, dintre care 30 în afara Europei, VINCI Energies a generat în 2013 o cifră de afaceri de 9,25 miliarde de euro, având în structura sa 63.000 de angajați.

Datorită rețelei sale dense formată din 1.500 de unități de business, linia de business Energies a Grupului VINCI este în prezent un important furnizor de servicii în domeniul energiei și tehnologiei informației, atât în Europa, cât și în întreaga lume.

Despre VINCI

VINCI este lider mondial în concesiuni și construcții, având 191.000 angajați în peste 100 de țări și o cifră de afaceri în 2013 de 40,3 miliarde de euro. Proiectăm, finanțăm, construim și exploatăm proiecte care îmbunătățesc viața noastră de zi cu zi. Deoarece credem în performanță, dincolo de rezultatele economice și financiare, ne angajăm să operăm într-o manieră ecologică. Și pentru că proiectele noastre sunt de interes public, considerăm că a ajunge la toți stakeholderii și a ne angaja în dialog cu ei este esențial în desfășurarea activității noastre.

Scopul VINCI este să construim valoare pe termen lung pentru toți clienții, partenerii, colaboratorii noștri și pentru societate în general.

Despre AZOMUREȘ

AZOMUREȘ Tîrgu Mureș este principalul producător de îngrășăminte pentru agricultură din România. La AZOMUREȘ se produc anual cel puțin 1,3 milioane de tone de îngrășăminte și sunt asigurate locuri de muncă pentru 2700 de persoane.

Produsele AZOMUREȘ ajung la fermieri din România, alte țări din Uniunea Europeană, Africa, China, Japonia, America de Sud și din Statele Unite. Acționarul majoritar al Azomureș este Ameropa Holding AG din Elveția.

Despre AMEROPA

Fondată în 1948, compania AMEROPA este un trader internațional de cereale și îngrășăminte din Elveția, aflat în proprietate privată, ce acoperă piețe tradiționale cum sunt Statele Unite, America de Sud, Europa, Asia și Australia, la fel ca și piețe emergente din Africa de Nord și Orientul Mijlociu.

AMEROPA intermediază anual 10 milioane de tone de îngrășăminte și 10 milione de tone de cereale.