Îngrășăminte lichide

 

Azomureș produce și livrează fermierilor produsul fertilizant lichid de tip URAN (UAN), care deține azotul din azotatul de amoniu și uree, dizolvate în apă. Se prezintă ca o soluție stabilă, incoloră cu nuanțe galbene și deține un conținut mediu de 32% N-total care provine din 15,5% azot în azotat și 16,5% azot în uree. Calitatea și eficiența fertilizantă a produsului decurg din solubilizarea totală a substanței active în mediu lichid fără riscul de cristalizare la temperaturi stabile de peste 0˚C. Soluția fertilizantă deține un pH de 7,5±0,5 ...detalii.

Fertilizarea fazială

 

Condițiile climatice atipice din acest an agricol, cu o desprimăvărare mai timpurie, aduc în actualitate tehnologiile de fertilizare suplimentară (fazială) la culturile semănate în toamnă, după un prealabil control al stării de vegetație la momentul aplicării suplimentare a fertilizanților, prin monitorizarea fenofazelor parcurse de culturi pe perioada iernii, eventual a pagubelor datorate temperaturilor din perioadele geroase, astfel putându-se lua mai multe decizii de fertilizare: 
...detalii.

Fertilizarea în spații protejate

 

Fertilizările de bază și în timpul vegetației, la culturile și solurile de seră, se realizează sub un control agrochimic riguros cu următoarele considerente tehnice și etape:
 ...detalii.