Credem că generațiile viitoare merită să se bucure de aceleași beneficii ca și cele de azi. Scopul nostru este de a fi un contribuitor net la obiectivul de hrănire global printr-o agricultură sustenabilă. Această convingere are ca rezultat o importantă contribuție economică în comunitățile în care ne desfășurăm activitatea.

 

Ca toate companiile care fac parte din Grupul Ameropa, aderăm principiilor United Nations Global Compact (UNCG). În România este necesar, de asemenea, să respectăm prevederile legale ale Directivei Uniunii Europene 2014/95/EU.

 

Obiectivele noastre de sustenabilitate au fost grupate în jurul a trei valori de bază și se raportează de asemenea provocărilor specifice pe care le presupune activitatea de producție la Azomureș.

 

Antreprenoriat: Fiind o companie de familie timp de mai multe generații, ne dorim să asigurăm existența pe termen lung a companiei prin stimularea antreprenoriatului, a creativității și a dezvoltării. Avem o nevoie constantă de a ne reinventa pentru a rămâne competitivi. Adaptarea modelului nostru de afaceri este o provocare de bază pentru a ne asigura continuitatea afacerii și pentru a contribui la creșterea sustenabilității în domeniul agriculturii moderne.

 

Integritate: Calitatea produselor și a serviciilor oferite a stat mereu la baza reputației noastre constituind, în același timp, o componentă importantă a modelului nostru de afaceri. Unul dintre obiectivele noastre este acela de a nu avea reclamații cu privire la calitatea produselor sau dispute legate de calitatea serviciilor. Același standard se aplică și altor chestiuni legate de conformități juridice, sănătate și securitatea în muncă precum și transparența activităților noastre în promovarea publică a intereselor companiei.

 

Familie: Ne dorim să fim un angajator-model și să avem personal motivat, informat și responsabil. Printre aspectele importante pe care le implementăm se numără menținerea unei ierarhii flexibile și a unei culturi antreprenoriale, a talentului și promovările interne, implicarea activă în viața comunităților din jurul nostru și facilitarea unei atmosfere de muncă destinse și relaxante.

 

Azomureș: Fiind un combinat de mari dimensiuni, Azomureș se confruntă cu provocări suplimentare din sfera sănătății, a securității muncii și a mediului înconjurător, atât în relația cu angajații, cât și cu clienții, cu comunitatea în ansamblul ei, aspecte care vor face obiectul unor prezentări mai detaliate. La fel ca în cazul tuturor celorlalte locații, obiectivul nostru este de a avea zero accidente și de a respecta în proporție de 100% toate limitele privind emisiile.

 

 IMG_3133

Depositphotos_5874088_original