Azomureș anunță o nouă revizie tehnică parțială a instalațiilor

Targu Mures la
25 mai 2021

Azomureș anunță o nouă revizie tehnică parțială a instalațiilor, parte din programul multi-anual de investiții.

Azomureș Târgu Mureș, cel mai important producător de îngrășăminte pentru agricultură din România, va demara la începutul lunii iunie o nouă revizie tehnică a instalațiilor de pe platforma de producție. Conform graficului de lucrări, lucrările de inspecție, de reparații și de investiții, se vor realiza timp de o lună de zile pentru o parte din instalațiile Azomureș. În această perioadă producția de îngrășăminte va continua, în limita capacităților rămase disponibile.

Revizia tehnică bianuală include mii de inspecții pentru a asigura funcționarea în siguranță a instalațiilor pentru următorii doi ani. Pe perioada reviziei se vor implementa noi investiții pentru îmbunătățirea productivității, protecției mediului, eficienței energetice și funcționării sigure a instalațiilor.

La revizia tehnică din iunie 2021 vom continua să punem în practică măsurile din planul tehnic de reducere a zgomotului ambiental, prin executarea unor lucrări specifice la instalațiile care au fost monitorizate anterior. Studiul de zgomot realizat în septembrie 2020 și măsurătorile realizate în ultimele luni reprezintă un suport din punct de vedere tehnic pentru identificarea și realizarea măsurilor de reducere a zgomotului ambiental în interiorul și în exteriorul platformei. Lucrările realizate deja în anii anteriori și chiar în 2021 au evidențiat o îmbunătățire a nivelului de zgomot în zona străzii Mureșeni, confirmată de o serie de măsurători realizată în luna aprilie, timp de mai multe ore în diferite zile ale săptămânii.

În timpul reviziei tehnice, peste 500 de angajați externi sunt folosiți pentru executarea lucrărilor. Bugetul total al programului de revizie este de peste 40 de milioane de lei.

Departamentele de vânzări și logistică din cadrul Azomureș se asigură ca îngrășămintele pentru agricultură să fie disponibile în această perioadă la distribuitorii din România.

Biroul de presă Azomureș

AzoMureș
AzoMureș
AzoMureș

contact

Str. Gheorghe Doja nr. 300

Tîrgu Mureș 540237

Mureș ROMÂNIA


E: office@azomures.com


T: 0040 265 253.700

F: 0040 265 252.627

F: 0040 265 252.706

© 2021 Azomureș. All rights reserved.     Intranet

AzoMureș