AZOMURES

Azomureș este principalul producător de fertilizanți pentru agricultură, cu un portofoliu de produse care acoperă nevoile fermierilor din România, asigurând în același timp soluții de fertilizare și pentru agricultura altor țări

MISIUNE

Obiectivul nostru este să devenim compania cea mai dinamică din regiune, propulsați de siguranță și calitate, construind parteneriate pentru viitor. Ne-am asumat rolul de a produce și a livra în mod sustenabil îngrășăminte de calitate pentru agricultura de azi și de mâine.

EXCELENȚĂ

Facem toate aceste lucruri cu pasiune, căutând excelență în tot ceea ce facem. Suntem responsabili, ne pasă de comunitatea în care trăim, de mediu, de parteneri și de noi. Avem încredere în acțiunile noastre și dăm dovadă de transparență, deschidere și integritate.

Din 2012, Azomureș este membru al grupului elvețian Ameropa, unul dintre cei mai importanți integratori de inputuri agricole la nivel mondial. Grație unui program masiv de investiții derulat în ultimii ani, Azomureș este astăzi o platformă industrială modernă, pregătită pentru provocările viitoare.

NOUTĂȚI

​Azomureș a prezentat autorităților cu atribuții în domeniul monitorizării platformei concluziile celui mai recent studiu de zgomot realizat în Târgu Mureș, în zona de nord-vest a orașului.

​Azomureș a finalizat recent seria de întâlniri pe care le-a avut cu persoanele publice care s-au înscris în cursa electorală pentru Primăria Târgu Mureș și care au acceptat invitația managementului.

​Anunțul a fost făcut în cadrul galei Romanian CSR Awards, desfășurată în sistem online din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Coronavirus.

​Azomureș își menține certificarea în domeniul Managementul Responsabil al Produselor/ Product Stewardship.

​Azomureș anunță finalizarea lucrărilor din cadrul reviziei tehnice parțiale și începerea procesului de repornire a instalațiilor, implicit reluarea producției de îngrășăminte la capacități normale.

​Azomureș contribuie financiar la achiziția unui echipament complet pentru efectuarea testelor de depistare a noilor cazuri de Coronavirus.

​În contextul deciziilor anunțate de autoritățile române cu privire la măsurile de prevenție în cazul infecțiilor cu Coronavirus, Azomureș a luat o serie de măsuri suplimentare, specifice activității companiei.

​Azomureș anunță începerea, la 1 martie, a lucrărilor tehnice din cadrul reviziei generale 2020. OUG 114/2018 care a determinat creșterea nejustificată a prețului la principala materie primă, gazul metan, și dereglări în calendarul de livrare a gazelor, creează în continuare condiții nefavorabile pentru continuarea activității de producție.

​Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, dl. Adrian Nechita Oros, a vizitat combinatul
Azomureș, cel mai important producător de îngrășăminte pentru agricultură din România. La această vizită a participat și Prefectul județului Mureș, doamna Mara Togănel.

Azomureș anunță numirea unui nou CEO în persoana domnului Harri Kiiski, în timp ce domnul Mihai Aniței va prelua poziția de Country Manager Ameropa România, biroul său fiind localizat în București, la Ameropa Romania Services. Ambele numiri intră în vigoare la 1 ianuarie 2020.

AzoMureș

Ziua Mondială a Fertilizanților se celebrează pe data de 13 octombrie și are în prim plan
descoperirea acum 100 de ani a principiului Haber – Bosch de sintetizare a amoniacului din
atmosferă.

AzoMureș

Instalațiile de producere a îngrășămintelor pentru agricultură au intrat în programul de oprire planificată (revizie generală) la sfârșitul lunii mai 2019, în vederea efectuării lucrărilor de mentenanță planificate. 

AzoMureș

În 2019, revizia generală este programată să se desfășoare în luna iunie, cea anterioară realizându-se în vara anului 2017. 

Azomureș și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș au inaugurat duminică, 31 martie 2019, cel mai nou punct de lucru SMURD/I.S.U. destinat comunității locale. 

Azomureș consideră inoportună construirea unei stații de distribuție a carburanților în imediata vecinătate a platformei. 

Cei mai importanți producători de îngrășăminte din Europa se reunesc la Cluj-Napoca și Târgu-Mureș, în cadrul evenimentului anual dedicat sănătății și securității în muncă.

Azomureș lansează noul ghid de transport în siguranță a îngrășămintelor pentru agricultură, destinat transportatorilor și utilizatorilor finali.

Azomureș lansează oficial 3 tipuri noi de îngrășământ complex, de tip NP și NPK, parte din strategia de dezvoltare a companiei. 

AzoMureș

Producem fertilizanți bazându-ne activitățile pe elemente ale fizicii și chimiei, ale științei, dar în același timp punem pasiune în ceea ce facem și reușim să rămânem mereu aproape de oameni.

Folosite responsabil, produsele noastre aduc beneficii pentru milioane de oameni, ceea ce ne determină să credem că misiunea noastră nu este în zadar.

Azomureș își asumă responsabilitatea de a deveni un partener al comunității locale prin susținerea unor proiecte în domenii cheie: educație, cultură, sănătate, social, mediu și sport, menite să ajute la dezvoltarea unei societăți mai bune și a unui mediu mai curat.

AzoMureș
AzoMureș
AzoMureș

contact

Str. Gheorghe Doja nr. 300

Tîrgu Mureș 540237

Mureș ROMÂNIA


E: office@azomures.com


T: 0040 265 253.700

F: 0040 265 252.627

F: 0040 265 252.706

© 20​20 Azomureș. All rights reserved.     Intranet

AzoMureș