Sprijin financiar pentru refugiații ucrainieni din partea companiilor grupului Ameropa din România și Elveția

Târgu Mureș la
31 Martie 2022

SPRIJIN FINANCIAR PENTRU REFUGIATII UCRAINIENI DIN PARTEA COMPANIILOR GRUPULUI AMEROPA DIN ROMÂNIA ȘI ELVEȚIA


Datorită generozității colegilor noștri din Elveția și România, împreună cu contribuțiile Ameropa Marketing & Sales AG (AMS) și Fundația Ameropa, 180.000 de CHF vor fi folosiți pentru ajutorarea familiilor care au avut de suferit în urma războiului din Ucraina.

O parte din sumă a fost donată voluntar de angajații companiilor din Elveția și România, iar diferența a fost completată din fondurile Fundației Ameropa și ale AMS AG Elveția.

Refugiații ucrainieni vor fi sprijiniți prin intermediul a trei organizații internaționale cu activitate în acest domeniu, printre care se numără și Crucea Roșie România. Ameropa a donat, de asemenea, 600 de tone de grâu pentru a fi procesat, consumabile medicale în valoare de 1.000 de euro și va continua să coopereze cu Fundația Ameropa, Crucea Roșie din România și agențiile locale pentru a dona produse potrivite acolo unde este nevoie. Există și posibilitatea de a angaja refugiați ucrainieni în companiile din România, acolo unde există poziții deschise pentru diverse specializări. Donațiile Ameropa se înscriu în strategia Grupului de a ajuta familiile afectate de război pe termen mediu și lung.

Managementul grupului Ameropa mulțumește și pe această cale angajaților companiilor din România și Elveția pentru grija și sprijinul acordat poporului ucrainean.

Biroul de Presă Azomureș

AzoMureș
AzoMureș
AzoMureș

contact

Str. Gheorghe Doja nr. 300

Tîrgu Mureș 540237

Mureș ROMÂNIA


E: office@azomures.com


T: 0040 265 253.700

F: 0040 265 252.627

F: 0040 265 252.706

© 2021 Azomureș. All rights reserved.     Intranet

AzoMureș