Sustenabilitate

Abordarea noastră cu privire la sustenabilitate nu se limitează doar la preocupări legate de calitatea mediului înconjurător și nu include pur și simplu niște rubrici care trebuie bifate. Viziunea noastră reprezintă o gestionare responsabilă si o asigurare constantă a longevității companiei, dublată de o căutare continuă a compromisului între diferitele interese, deseori divergente, însă întotdeauna legitime, ale tuturor părților interesate.

În ultimii ani, preocupările legate de sustenabilitate au avut un rol extrem de important în ceea ce privește managementul din cadrul Grupului Ameropa, ajutându-ne în trasarea unor obiective, stimulându-ne capacitatea de a inova:

Aici poti vizualiza Raportul de Sustenabilitate 2012-2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022

Sănătate, siguranță, securitate și mediu

sunt domenii care definesc valorile cheie ale Grupului Ameropa. Sănătatea și siguranța angajaților noștri reprezintă o importanță capitală, astfel că preocuparea noastră constantă este asigurarea unui mediu de lucru sigur și productiv, prin furnizarea de informații, instrucțuni și pregătire pentru îndeplinirea obiectivului “ZERO Accidente”

Angajatorul preferat

reprezintă cel de-al doilea obiectiv major, astfel încât ne străduim să devenim un angajator aflat în topul preferințelor, prin crearea locurilor de munca diverse și orientate către învățare continua.

Fiecare angajat are șansa la formare, dezvoltare profesională, recunoașteri și beneficii, care fac parte dintr-o cultură vie, pentru indeplinirea viziunii de a avea angajați motivați, informați și responsabili. Eforturile noastre vizează dezvoltarea unei culturi bazate pe inovare, consolidarea competențelor angajaților și implementarea noilor tehnologii în domeniu.

Agricultura sustenabilă

și asigurarea hranei omenirii prin adăugarea de plus-valoare agriculturii românești este cel de-al treilea obiectiv spre care ne concentrăm eforturile.

Misiunea noastră este de a dezvolta potențialul agriculturii românești, într-o manieră sustenabilă, prin promovarea unei întrebuințări sigure a fertilizanților conform principilor noastre asumate “4C”, respectiv 4 reguli de aplicare corectă: tipul, doza, momentul și modul de aplicare a fertilizanților.

Implicarea în comunitate

Într-o piață competitivă, fiecare companie dorește să își construiască propriul brand și să facă o diferență. O strategie dinamică care presupune responsabilitate socială în concordanță cu valorile companiei, este relevantă pentru diferențierea față de alte companii.

La nivelul companiei Azomures, s-a consolidat o echipă de responsabilitate social corporativă,(RSC) cu angajați din diferite departamente. O importantă sarcină a echipei de RSC va fi cultivarea în rândul angajaților a unui climat care sa încurajeze comportamentul responsabil, moral și social și credem că prin puterea exemplului putem inspira o nouă generație.

AzoMureș
AzoMureș
AzoMureș

contact

Str. Gheorghe Doja nr. 300

Tîrgu Mureș 540237

Mureș ROMÂNIA


E: office@azomures.com


T: 0040 265 253.700

F: 0040 265 252.627

F: 0040 265 252.706

© 2021 Azomureș. All rights reserved.     Intranet

AzoMureș